ConsciousLife praktijk voor Massage, Meditatie, Reiki, en Healing
home.jpg

Spiertesten (kinesiologie)

 

Door de spiertesttechniek (kinesiologie) kan makkelijk met het onderbewustzijn gecommuniceerd worden. Het is een techniek waarbij iemands spierkracht wordt gemeten tijdens het beantwoorden van vragen. Je kunt het vergelijken met een leugendetectortest.

 

Jij kunt bewust iets willen en plannen in het leven, maar als er iets in het onderbewustzijn zit dat niet congruent is met je bewustzijn, dan zal het je niet lukken. Door de spiertest kun je erachter komen wat de blokkade(s) is/zijn.

 

Voorbeeld:  je probeert succesvol te zijn en werkt daar hard aan, en toch lukt het niet.

 

Wat we doen is eerst gaan kijken of  jouw bewustzijn en onderbewustzijn congruent zijn met elkaar. Mocht dit niet het geval zijn dan zal het lichaam reageren met stress en zal de spierkracht gedurende een paar seconden afnemen. Het testen is een goede manier om veel van de eigen onbewuste, zelf ondermijnende mechanismen te overwinnen. De spiertest helpt je alle onbewuste sabotages te verwijderen,  zodat jouw identiteit en eigenwaarde afgestemd zijn op wat jij wilt.

 

Werkwijze 

Deze behandeling wordt alleen in combinatie met andere behandelingen gegeven, bijvoorbeeld de combinatie spiertesttechniek (kinesiologie) met Emotioneel Evenwicht voor een beter resultaat. Tijdens de behandeling geef ik advies over vervolgbehandelingen.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak bij Conscious Life

Klik hier voor Conscious Life persoonlijke ontwikkeling prijzen

Klik hier voor Conscious Life cursussen en workshops

De algemene voorwaarden van Conscious Life

 

 

 

 Gratis meditatie

* verplicht veld